IMPULSA DIGITAL és un programa gratuït de preacceleració de projectes empresarials organitzat per les Cambres de Comerç de Girona i Terrassa i subvencionat pel Departament d’Empresa i Treball, amb cofinançament del Fons Social Europeu Plus.

L’objectiu d’IMPULSA DIGITAL és aconseguir que el teu projecte emprenedor es faci realitat i puguis crear la teva empresa amb èxit, amb una metodologia que combina accions de formació, mentoria i networking afavorint el desenvolupament d’estratègies competitives, l’ampliació de la xarxa relacional i l’accés al finançament.

Si ets una persona emprenedora amb una idea de negoci de qualsevol sector que utilitzi les tecnologies com a element clau del teu negoci (la relació amb el client, la prestació del servei o l’elaboració del producte) aquest és el teu programa!

Amb IMPULSA DIGITAL definiràs i validaràs el teu model de negoci de la mà de persones expertes, compartiràs experiències amb projectes emprenedors similars, acceleraràs la posada en marxa i l’accés al mercat i contactaràs amb inversors i finançadors.

Per a més informació i inscripcions visita impulsadigital.cat