Unes jornades de finançament per a projectes de l’economia social, organitzades per la Diputació de Girona i l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines, que tindran lloc de forma telemàtica de l’1 al 3 de desembre.

La iniciativa s’adreça a empreses i entitats de l’economia  social i solidària que volen conèixer de primera mà les diverses vies per les quals poden obtenir finançament. El “FinancESS” es concep com un espai de trobada i coneixement entre empreses d’aquesta branca de l’economia amb entitats de serveis financers i plataformes de finançament.

FinancESS es concep com un espai de trobada i coneixement entre iniciatives i empreses de l’economia social amb entitats de serveis financers i plataformes de finançament.

Les jornades es divideixen en tres espais per donar resposta a les diferents necessitats. A través de tres taules rodones en streaming s’exposaran què són les finances ètiques, què signifiquen les inversions d’impacte i quines eines de finançament participatiu existeixen i com les poden aprofitar els projectes de l’economia social.

Les jornades culminen en un espai de trobades virtuals i breus entre els projectes interessats i les entitats presents per poder establir un primer contacte de cara a obtenir diferents línies de finançament. Si formeu part d’un projecte de l’economia social i necessiteu finançament, assessorament financer per a consolidar o fer créixer el vostre projecte, aquest és el vostre espai!

Per a més informació, consulteu el web http://financess.ddgi.cat/