aGOe i el COAC Girona hem signat un conveni de col·laboració per fomentar el desenvolupament i consolidació de projectes empresarials a Girona, el 4 de juliol de 2024.


El president d’ aGOe, Joan Cos i Derouard, i el president de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), Marc Riera i Guix, han formalitzat aquest matí, a la sala de Juntes de la seu gironina del COAC, un acord de col·laboració que té com a objectiu fomentar el desenvolupament i la consolidació de projectes empresarials a les comarques de Girona.


L’acord té com a finalitat principal crear sinergies que permetin als arquitectes col·legiats i a les seves societats professionals beneficiar-se de l’experiència i coneixements dels professionals d’aGOe. En concret, la Demarcació de Girona del COAC promourà el conveni entre els seus col·legiats i posarà a disposició les sales de reunions per a les activitats relacionades amb el conveni.


Aquest conveni representa un pas important per a la col·laboració entre professionals de l’arquitectura i l’orientació empresarial, amb l’objectiu comú de potenciar el teixit empresarial de Girona.